Hugo Metsers koopt huis voor ex-vrouw

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hugo Metsers en zijn vrouw Patricia Plug waren vijf jaar getrouwd en kregen twee kinderen: een jongetje en een meisje. Het geluk leek compleet, maar toch besloten ze om in 2011 uit elkaar te gaan. De oorzaak van de breuk is nooit bekend geworden, maar er wordt gezegd dat het te maken heeft met ontrouw van Hugo.

Wegstrepen

In 2009 kocht het stel in Voorburg een huis, en na hun scheiding werd besloten dat het pand werd toebedeeld aan Patricia, weet Bekendeburen. De voorwaarde was dat ze binnen twee jaar de hypotheek op zich zou nemen. Helaas is dat destijds niet gebeurd. Daarom gingen Patricia en Hugo in 2018 nog een keer om de tafel. De waarde van de woning werd bepaald. Het kwam uit op 280.000 euro. Dat betekende dat Patricia bijna 20.000 euro aan Hugo moest betalen om het huis echt van haar te maken.

Dat is een enorm bedrag. Patricia heeft geluk, want Hugo heeft dit bedrag laten wegstrepen. Dit vanwege vrijgevigheid, maar uit ‘dwingende verplichting van moraal en fatsoen.’ Daarmee heeft hij de moeder van zijn kinderen enorm geholpen.

Hugo heeft sinds de scheiding meerdere vriendinnen gehad, waaronder July Janssen. Of zij nog steeds samen zijn is niet bekend. Privé meldde afgelopen zomer dat het rommelde in hun relatie.

 

Tags

BEKENDEBURENHUGO METSERSHUISPATRICIAVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck