Huilende Martien: ‘Vind het vreselijk’

Martien Meiland
Door: Lois Kuhfus
20-10-2020

Het avontuur zit erop. De familie Meiland verruilden definitief hun Franse Chateau voor een woonboerderij in Hengelo. Kijkers aanschouwden gisteravond het grote vertrek, dat eerst uit één grote scheldpartij leek te bestaan. Het viel Martien zwaarder dan verwacht, die in huilen uitbarstte.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verhuizing

Deze zomer mochten de Meilandjes zich officieel Achterhoekers noemen. Martien, Erica en Maxime trokken gezamenlijk in hun woonboerderij in Hengelo. Daar betrekken zij alledrie hun eigen woning, dat op hetzelfde perceel ligt. Dicht bij elkaar genoeg om te wijnen dus.

In de aflevering van gisteravond zagen kijkers het dan eindelijk gebeuren: het officiële vertrek uit het Chateau. Na weken voorbereiding stond de verhuiswagen voor de deur.

Om hun vader een hart onder de riem te steken hadden dochters Montana en Maxime een cadeau voor Martien gekocht. Ze gaven hem een ‘prachtige’ zwijnenkop, die volgens de zussen helemaal perfect past in Martien’s nieuwe interieur. Hij vond zijn nieuwe ‘huisdier’ waanzinnig. ,,Wat is die mooi!”, gilt hij het uit. ,,Ik heb inmiddels zoveel beestenkoppen verzameld. Het wordt bij mij in de living één grote dierentuin.”

LEES OOK:

Meilandjes gooien alle remmen los: drek over Caroline

Emotioneel

Als de bomvolle verhuiswagen dan echt op het punt van vertrek staat schieten Martien vol. De kasteelheer kijk geëmotioneerd toe naar het tafereel. ,,Daar gaan we weer…”

Martien geeft toe het zwaar te hebben met het vertrek. ,,Ik vind het gewoon vreselijk. Ik vind het toch raar,” geeft hij toe. Gelukkig vertrekt de familie pas de dag erna echt en is er nog genoeg tijd voor een wijntje.

Ook kijkers keken geeomotioneerd naar het vertrek van de familie.

Meer DenD