Huilende Yvon Jaspers bron van ergenis

Door: DitjesenDatjes
16-04-2019

‘Alsof ik in een oorlogsgebied zat’, vertelde Yvon Jaspers gisteren in Pauw over de afgelopen maanden waarin haar nevenfunctie bij ProFarmers werd onderzocht. Ze heeft gehuild, voelde zich ontzettend alleen en vond dat meer mensen het voor haar op hadden moeten nemen. Een gĂªnante vertoning volgens veel kijkers, want in dezelfde aflevering kwam de vader van de vermoorde Anne Faber aan het woord.

Op Twitter, Mediacourant en andere sociale media en forums werd er dan ook volop geklaagd over de ‘zielige’ Yvon Jaspers.

Mediacourant

Ook op Mediacourant reageerden veel mensen op het artikel over het optreden van Yvon in Pauw:

,,De Notre Dame staat in brand. Tegenover je zit de vader van de gruwelijk vermoorde Anne Faber. En dan dit huilie huilie verhaal van Yvon Jaspers. Totaal geen gevoel voor realiteit. Wel veel gevoel voor veel geld.”

,,Prima om het ‘drama’ van Jaspers naast het drama van de familie Faber te zetten. En juist door Jaspers zonder in te grijpen haar verhaal te laten vertellen, liet Pauw haar ware aard zien.”

,,Walgelijk inhalig tiepje die Yvon, graaien graaien en de onschuld uithangen. Enorme misser van de redactie om haar flutverhaal en dat van die coke verslaafde samen met de vader en oom van Anne Faber uit te nodigen. De laatste twee hadden meer Respect verdiend.”

Positief

Natuurlijk zijn er ook mensen die het verhaal van Jaspers wel geloofden en met haar te doen hebben. Op Twitter lieten zij van zich horen:

 

Meer DenD