Huilt Humberto vanavond uit bij DWDD of schiet Matthijs hem te hulp?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Humberto Tan zal vanavond bij De Wereld Draait Door voor het eerst een boekje opendoen over de dalende populariteit van zijn talkshow. Schiet Matthijs van Nieuwkerk zijn collega Tan te hulp of gaat Humberto uithuilen bij zijn collega?

Het is duidelijk dat Tan na de moeilijke periode van de afgelopen tijd behoefte heeft om uitleg te geven. Zeker ook na de aanval van Johan Derksen vorige week, die Tan van achteren aanviel met zijn kritiek.

Derksen: ,,Ik heb die muziekquiz van Humberto gezien. Alles is gemaakt aan die man. En al die bekende Nederlanders die daar aanschuiven, die zijn met hetzelfde sop overgoten. Het zijn volwassen mensen die zich gedragen als kleuters.”

Dat laatste is heel erg slecht gevallen bij de RTL-directie en collega’s. Ondertussen kelderen de kijkcijfers van Tan, die vanochtend al naar buiten kwam via Instagram over zijn situatie. De kritiek is hem namelijk niet in de koude kleren is gaan zitten.

,,Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had. Ik ervaar het regelmatig als een stomp in mijn maag als er bakken kritiek wordt uitgestort over mij of @rtllatenight.” Hij plaatst er een schattige jeugfoto bij.

Beter je best doen

Gelukkig zit hij niet in zak en as, en ziet Humberto altijd nog de positieve kant. ,,Tegelijk heb ik een sportmentaliteit en kijk ik vooral naar wat ik anders of beter moet doen. Beter je best doen, span je nog meer in en vertrouw op de uitkomst. En gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Alleen kan en ben ik niks, we moeten het samen doen….”

Arrogant

Dat hij koos voor mediastilte heeft het publiek hem niet in dank afgenomen, zo ontstond het beeld dat hij arrogant zou zijn. De kritiek die Tan de laatste maanden over hem heen kreeg was niet mild. Fans reageren positief op zijn post. ,,Goed dat je je kwetsbaar opstelt. Dat is wat mensen al veel eerder van je hadden willen zien.”

Overigens is Tan vanavond te zien bij DWDD, daarna bij RTL in zijn muziekquiz en vervolgens in zijn eigen talkshow.

Tags

dwddHumberto TanLate NightMatthijs van Nieuwkerk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie