Huisvriendin Caroline wil Meilandjes achterna: ‘Eigen B&B in Spanje’

Caroline wil eigen BenB in Spanje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Caroline van Eeden pakte jaren geleden haar koffers om samen met de Meilandjes te vertrekken naar Frankrijk. Samen met de familie knapte ze een vervallen chateau op, maar kwam uiteindelijk van een koude kermis thuis. Maar hoewel het op het laatste moment niet meer boterde tussen haar en de Meilandjes, heeft ze geen moment spijt van het Franse avontuur. Het is zelfs haar droom om een eigen Bed & Breakfast te beginnen.

Caroline verliet het chateau niet alleen omdat ze moe was van al het klussen. Sterker nog: ze heeft geen moment spijt gehad van het Franse avontuur. De echte reden dat Caroline vertrok uit Frankrijk had alles te maken met het feit dat het niet meer boterde tussen haar en de familie. Er zou zelfs een vechtpartij tussen haar en Maxime zijn voorgevallen.

Haar grootste droom

En dat terwijl Caroline vanaf de eerste dag in het chateau elke dag weer de handen uit de mouwen stak. In Chateau Meiland, wat nu weer vanaf het begin op televisie wordt uitgezonden, is te zien dat Caroline net zo hard werkt als de rest van de familie. Van het verven en opknappen van de kamers tot aan koken voor de familie: niets was haar te veel.

Ze vindt het dan ook vervelend dat haar chateau-avontuur op deze manier moest eindigen. De kriebels die Caroline bij een B&B heeft zijn dan ook nog steeds niet verdwenen. Haar grootste droom? ,,Een Bed & Breakfast in Spanje. Mijn beroep is altijd gastvrouw/hostess geweest en daar ligt ook mijn passie. Ik zou dat eigenlijk het liefst willen”, onthult Caroline in weekblad Weekend.

Verhuizen voor haar zoon?

Maar waarom deze keer in Spanje en niet in Frankrijk? Daar lijkt een eenvoudige reden voor te zijn. Onlangs deelde ze op Instagram dat ze op familiebezoek was in Barcelona. De man met wie ze op de foto stond, blijkt haar zoon Lloyd te zijn. Vermoedelijk woont hij in het zonnige Spanje en met een eigen B&B kan Caroline veel vaker haar zoon komen opzoeken.

Tags

CAROLINE VAN EEDENCHATEAU MEILANDFAMILIE MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck