Humberto-kijkers schrikken van ‘onherkenbare’ Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen ziet er uit als een heks
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers konden hun ogen niet geloven toen ze Ellemieke Vermolen zagen bij Humberto op Zondag. Ellemieke heeft volgens kijkers behoorlijk aan zichzelf laten sleutelen. ,,Wat is er met haar gebeurd?”, luidt het op Twitter.

De ene na de andere BN’er ondergaat cosmetische operaties en ook Ellemieke Vermolen lijkt niet vies te zijn van een prikje hier en daar. Ze schoof gisteravond aan bij Humberto op Zondag en kijkers konden alleen maar kijken naar haar vernieuwde uiterlijk. Volgens kijkers zijn vooral haar lippen op wonderbaarlijke wijze veranderd.

Filler

Een paar maanden geleden deelde Ellemieke nog een ‘eerlijke’ foto van zichzelf waarop ze geen make-up droeg. ,,Vanavond ga ik het in Shownieuws hebben over waarom we make-up dragen, de druk van het ideaalbeeld en de filters van Instagram. Deze foto heeft geen filter en ik draag geen make-up! The real me”, schreef ze bij de foto. Zonder filter, maar mét filler: haar onderlip was ineens veel dikker, merkten volgers direct op.

‘Onherkenbaar’

En waar het destijds om haar onderlip ging, waren Humberto-kijkers gisteren juist verbaasd over haar bovenlip. ,,Wow de bovenlip van Ellemieke Vermolen heeft een eigen persoonlijkheid”, schrijft een kijker op Twitter. Een ander vindt de verandering ‘zonde’ van haar mooie uiterlijk. ,,Ik had haar werkelijk niet herkend. Ze lijkt nu op alle andere patiënten van de botox-dokter. Zonde.”

Tags

ELLEMIEKE VERMOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck