Humberto maakt zich niet druk om affaire: ‘Ik ben heel relaxed’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Humberto Tan doet opvallend rustig over alle ophef rondom hem en de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. Terwijl de jonge vrouw is geschrokken van alle media-aandacht, lijkt Humberto zich er niets van aan te trekken. Sterker nog, hij noemt zichzelf ‘relaxed’.

Roerige periode

RTL Boulevard probeerde informatie bij Humberto los te peuteren, maar de presentator vertelde niets nieuws. Natuurlijk wilde hij niet vertellen of hij echt met Fleur Louwe had afgesproken in een Amsterdams hotel voor een fotografieproject. Het leek er tijdens het interview zelfs op dat de hele commotie Humberto niets doet. ,,Met mij gaat het goed. De roerige periode? Het ene oor in en het andere uit”, zei hij tegen de verslaggever. ,,En alle andere dingen… Ja, volgende week is er ook weer wat.”

Het valt de verslaggever op dat het lijkt alsof Humberto zich écht niet druk maakt over alle roddels en geruchten. ,,Je komt rustig over en relaxed”, zegt de journalist. ,,Dat ben ik ook”, antwoordt Tan. ,,Ik ben heel relaxed zelfs.”

Dionne Stax

Het is voor Humberto natuurlijk niet de eerste keer dat er wordt gesproken over zijn mogelijke affaires. In de zomer van 2017 kwam namelijk uit dat hij waarschijnlijk een geheime relatie zou hebben met presentatrice Dionne Stax. Beiden hebben dit nooit bevestigd, maar toch lijkt het dat er wel degelijk sprake is geweest van een affaire. Humberto heeft namelijk een tijd lang niet in de echtelijke villa gewoond.

Tags

AandachtaffairecommotieDionne StaxFleur LouweHotelHumberto TanInekeRelatierelaxed

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie