Humberto Tan bevestigt breuk: ‘Ineke en ik zijn al een tijd uit elkaar’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Humberto Tan en zijn partner Ineke Geenen hebben na bijna dertig jaar samen besloten om uit elkaar te gaan. Dat laat de presentator weten nadat er al een tijdje verhalen rondgingen over het stel. ,,Verder gaan we er niks over zeggen”, schrijft Humberto op Instagram.

Yvonne Coldweijer maakte vanochtend bekend dat ze ‘juice’ over Humberto Tan heeft en dat ze hem daarover wil bellen. Nu maakt Humberto zélf bekend dat hij en Ineke uit elkaar zijn. ,,Normaalgesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen”, schrijft de presentator op Instagram. ,,Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar.”

Privé

Humberto vertelt dat hij en Ineke prachtige jaren hebben gehad en op een harmonieuze uit elkaar zijn gegaan. ,,Samen met de liefde voor onze kinderen”, aldus Humberto. Waarom hij en Ineke uit elkaar zijn wil hij niet zeggen. ,,Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.”

Problemen

Humberto en Ineke zijn nooit getrouwd geweest, maar hebben samen wel drie kinderen. In 2019 kwam naar buiten dat de twee relatieproblemen hadden omdat Humberto een affaire zou hebben gehad met Dionne Stax. Omdat de presentator toch voor Ineke wilde gaan, gingen ze samen in relatietherapie. Dat heeft lange tijd gewerkt, maar helaas is de relatie alsnog gestrand.

Tags

DIONNE STAXHUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck