Humberto Tan geeft eindelijk affaire met Dionne Stax toe

Humberto Tan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kort nadat zijn affaire met Dionne Stax aan het licht kwam, moest hij stoppen met RTL Late Night. Toeval? Velen denken van niet, maar Humberto hield zijn kaken stevig op elkaar. Tot nu, want hij geeft de affaire eindelijk toe.

Toeval?

Humberto Tan had altijd het imago van een toegewijde familieman, tot in 2017 zijn affaire met Dionne Stax aan het licht kwam. Het was een grote shock voor iedereen dat zo’n sympathieke man als Humberto zijn vrouw Ineke bedonderde. Plotseling stortten de kijkcijfers van RTL Late Night in en niet veel later moest hij stoppen met het programma.

Toeval? Velen denken van niet, maar Humberto hield zijn kaken stevig op elkaar als hem gevraagd werd naar zijn ontslag. Wanneer Tan een interview heeft met De Volkskrant, besluit de krant de vraag te stellen of zijn affaire met Dionne Stax ermee te maken heeft gehad.

‘Dat speelde geen rol’

,,Nee, nee. Dat weet ik echt zeker: dat speelde totaal geen rol”, reageert de presentator fel. Met die woorden geeft hij de affaire met Dionne eindelijk toe. ,,Het was een opeenstapeling van factoren waardoor het niet meer liep.”

Volgens hem liepen de kijkcijfers al enige tijd terug en had dat niets te maken met wat er gebeurde in zijn privéleven. ,,Ik denk dat we scherper hadden moeten evalueren, veranderingen in de programmering hadden moeten doorvoeren. En misschien was het na vijf jaar ook wel gewoon op”, aldus Humberto.

[poll id=”12″]

Tags

AFFAIREDIONNE STAXHUMBERTO TANONTSLAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck