Humberto Tan geen tijd voor een talkshow

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Humberto Tan heeft tijdens een uitzending van 6 Inside laten weten dat hij geen tijd heeft voor een talkshow. Men dacht dat hij samen met Beau van Erven Dorens de nieuwe talkshow van RTL4 zou presenteren, maar dit blijkt onjuist.

Geen tijd

Humberto heeft het de laatste tijd erg druk met al zijn presenteerwerk voor tv. Hij is werkzaam voor meerdere zenders zoals RTL4 en RTL7. Zo presenteert hij The Big Music Quiz, Het Zijn Net Mensen, Holland’s Got Talent en heeft hij verteld dat hij Ondertussen in Nederland ook voor zijn rekening gaat nemen. Zijn agenda staat dus nogal vol geboekt met het een en ander. ,,Ik doe voetbal, ik ga Ondertussen in Nederland doen, ik doe The Big Music Quiz, Het Zijn Net Mensen, Holland’s Got Talent en ik doe ook nog fotografie. Er is echt geen plek voor Late Night hoor”, zei hij hierover.

Ook heeft de presentator naast zijn werk nog hobby’s. Hij is graag in de weer met fotograferen. Hij deed mee aan het programma Het Perfecte Plaatje en won deze ook. Hij versloeg in de finale top-model Kim Feenstra. ,,Ik ben heel, heel, heel, heel blij. Voor mij is dit een van de mooiste prijzen die ik ooit gewonnen heb”, zei de presentator over zijn winst.

Benieuwd

Humberto is benieuwd wat Beau ervan gaat maken. Hij weet dat Beau heel graag de talkshow wil presenteren. Beau heeft namelijk Humberto in zijn zomervakantie overgenomen. Hij heeft dus al eerder de talkshow van RTL4 mogen presenteren. ,,Het werd al wel eerder gesuggereerd en hij wilde het ook heel graag. Ook al toen hij die zomer van mij overnam, toen wilde hij het ook al heel graag.”

Tags

BEAU VAN ERVEN DORENSHUMBERTO TANNIEUWRTL4TALKSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck