‘Humberto Tan ging vreemd met meerdere vrouwen’: ook Elise verbreekt geheime relatie

Humberto gaat vreemd met meerdere vrouwen tegelijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is onrustig in ‘juice land’. Humberto Tan wordt weer onder de loep genomen. Yvonne Coldeweijer zou informatie hebben ontvangen. Haar ‘spion’ suggereert dat Tan met Elise Roodenburg vreemdging toen hij nog samen met Ineke was. Nu zet Elise hem ook op straat, omdat zij erachter zou zijn gekomen dat zij niet de enige voor hem was…

,,Dit is ook weer helemaal uit de klauwen gelopen”, begint Yvonne Coldeweijer haar ‘scoop’. Begin dit jaar zou Coldeweijer contact met Humberto hebben gezocht voor wederhoor met betrekking tot een affaire die hij aan haar ontkende. ,,Ik was er helemaal ingetrapt”, zegt de roddel koningin.

Een aantal weken geleden escaleerde het gehele verhaal. ,,Volgens mijn spion hadden Hum en Elisa dus al een relatie tijdens zijn huwelijk met Ineke. Waarschijnlijk trok Ineke al het vreemdgaan ook niet meer en het huwelijk liep uiteindelijk stuk”, schrijft Coldeweijer op haar Instagram.

Smoesjes

Ondanks dat Elise dus al een lange tijd een geheime relatie heeft met Tan, wil hij die relatie dus ook geheim houden en zou elke keer ‘smoesjes’ hebben waarom hij het niet van de daken wilde schreeuwen. ,,Elise vond dit verdacht en is daarom gaan speuren… En is er recentelijk achtergekomen dat zij niet de enige is voor hem!” aldus Yvonne. Het juicekanaal is ervan overtuigd dat Humberto meerdere relaties tegelijk had. En wel jarenlang. ,,Daarnaast deed hij het namelijk ook nog met een aantal topsportmeiden”, suggereert Coldeweijer haar ‘spion’. Tan zou identieke privé berichtjes naar hockeysters en handbalsters sturen.

Elise en Humberto hebben elkaar deze week ontvolgt op Instagram. ,,Lekker bezig, Humberto”, aldus Yvonne.

Tags

HUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck