Humberto Tan is ook maar een mens

Humberto Tan

De presentator deed eerder al een boekje open na maandenlange radiostilte over de dalende kijkcijfers van RTL Late Night en zijn vermeende affaire met Dionne Stax. Maar vandaag liet Humberto via Instagram weten dat alle kritiek hem niet in de koude kleren is gaan zitten.

,,Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had. Ik ervaar het regelmatig als een stomp in mijn maag als er bakken kritiek wordt uitgestort over mij of @rtllatenight.” Hij plaatst er een schattige jeugfoto bij.

Beter je best doen

Gelukkig zit hij niet in zak en as, en ziet Humberto altijd nog de positieve kant. ,,Tegelijk heb ik een sportmentaliteit en kijk ik vooral naar wat ik anders of beter moet doen. Beter je best doen, span je nog meer in en vertrouw op de uitkomst. En gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Alleen kan en ben ik niks, we moeten het samen doen….”

Arrogant

Dat hij koos voor mediastilte heeft het publiek hem niet in dank afgenomen, zo ontstond het beeld dat hij arrogant zou zijn. De kritiek die Tan de laatste maanden over hem heen kreeg was niet mild. Fans reageren positief op zijn post. ,,Goed dat je je kwetsbaar opstelt. Dat is wat mensen al veel eerder van je hadden willen zien.”

Blij

In zijn bericht legt hij uit hoe hij social media gebruikt. ,,Ik plaats vooral beelden van foto’s die ik heb gemaakt en waar ik blij van word. Maar ik ben zeker niet altijd blij. Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had.”

Gisteravond was @dotanmusic bij mij in de uitzending. Zaterdag start in het Rijksmuseum de expositie van zijn initiatief om een “eerlijker beeld” van jezelf te laten zien op social media. Hij deed een oproep voor meer “ongefilterde verhalen”. Onder andere Isa Hoes en youtuber Rutger Vink hebben zich met hun “blote billengezicht laten fotograferen door Paul Bellaart. Ook ik laat niet de volledige werkelijkheid zien op instagram. Waarom? Omdat je niet te koop loopt met dingen waar je niet trots op bent of omdat je niet wil klagen. Ik plaats vooral beelden van foto’s die ik heb gemaakt en waar ik blij van word. Maar ik ben zeker niet altijd blij. Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had. Ik ervaar het regelmatig als een stomp in mijn maag als er bakken kritiek wordt uitgestort over mij of @rtllatenight. Tegelijk heb ik een sportmentaliteit en kijk ik vooral naar wat ik anders of beter moet doen. Beter je best doen, span je nog meer in en vertrouw op de uitkomst. En gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Alleen kan en ben ik niks, we moeten het samen doen….. #insidemybones #dotanmusic #MooieActie

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Humberto Tan