Humberto Tan razend na beschuldiging Albert Verlinde

Humberto razend op Albert|Telefoon beankapp Humbert Tan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niet alleen Jeroen van Rietbergen zou zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, ook Humberto Tan zou zich volgens Albert Verlinde hebben misdragen. Humberto is woest na de beschuldigingen. ,,We kennen elkaar goed en toch heb je mij niet gebeld.”

Ook Humberto zou zich volgens Albert hebben misdragen, maar dan in zijn talkshow RTL Late Night. Humberto heeft op Twitter gereageerd op de beschuldiging.

Albert gooit bommetje

,,Ik weet dat ik hier wel een bommetje mee gooi”, begon Albert gisteren zijn verhaal in Shownieuws. ,,Het is binnen RTL ook wel bekend dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending.”

Waarom Albert dat vertelt? ,,Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel of ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow”’.

‘We kennen elkaar goed’

Humberto wist niet wat hij hoorde en uitte direct zijn ongenoegen op Twitter. ,,Albert Verlinde beschuldigt mij van ongepaste appjes naar ‘iedere vrouw die ik leuk zou vinden’ in de periode bij RTL Late Night. Wat een kolder! Pure smaad”, was zijn eerste reactie gisteravond.

Het zit de presentator nog steeds erg dwars, want vanochtend heeft hij opnieuw gereageerd op de beschuldigingen. ,,Beste Albert, je hebt mij in één adem genoemd met de misstanden bij The Voice. We kennen elkaar goed, je hebt mijn nummer en toch heb je mij niet gebeld om je ‘verhaal’ te checken”, schrijft Tan woedend. ,,Er ligt geen klacht bij RTL noch bij Blue Circle. Er is 1 klacht: van jou. Wat zijn je motieven?”

Bekende Nederlanders

Talloze bekende Nederlanders bevestigen dat Humberto Tan na de uitzendingen van Late Night bedankjes stuurde. Voorbeelden onder anderen: Claudia de Breij, Saskia Noort, Frits Barend en zelfs Albert Verlinde, de musicalproducent die gisteren een bom liet afgaan bij SBS Shownieuws.

Telefoon beankapp Humbert Tan

Tags

ALBERT VERLINDEHUMBERTOHUMBERTO TANRTL LATE NIGHTSEKSUEEL GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck