Humberto Tan wilde radioshow Dionne

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Dionne Stax stopt bij de NOS en gaat naar de AVROTROS. Dat werd afgelopen donderdag bekend. Daar krijgt de presentatrice een eigen middagshow op NPO Radio 1 en gaat ze DNA Onbekend presenteren. Blijkbaar was NPO Radio 1 ook in gesprek met iemand anders over een middagshow….namelijk met Humberto Tan.

Geen grap

Volgens Wilfred Genee heeft Humberto het dus moeten afleggen tegen zijn voormalig minnares. Het is volgens Genee geen grapje. ,,Het grappige is – en het is echt niet flauw bedoeld wat ik nu zeg – is dat ik heb gehoord dat iemand anders gevraagd was om dit programma te gaan doen en dat is Humberto Tan“, zei Genee in zijn show op Radio Veronica. ,,Ik heb gehoord dat Humberto Tan echt heel ver was hiermee en dat hij dit radioprogramma mede zou gaan doen. Dat gaat nu dus niet door.”

Het zou een logische keuze zijn geweest om Humberto Tan te kiezen voor de radioshow. Hij heeft namelijk al veel ervaring. Van 2010 tot 2013 was hij de anchor van de ochtendspits bij BNR Nieuwsradio en hij is ook een tijd lang de vervanger geweest van Edwin Evers, als Evers afwezig was. Dionne Stax heeft echter nog geen ervaring met Radio. Gelukkig gaat ze samenwerken met Toine van Peperstraten die al jaren ervaring heeft met het maken van radioprogramma’s.

Tags

DIONNE STAXHUMBERTO TANTOINE VAN PEPERSTRATENWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck