Huwelijk Humberto en Ineke gered

Door: DitjesenDatjes
01-05-2019

Het is al een tijdje rustig rondom Humberto Tan. Na de geruchten van overspel en de exit van zijn loopbaan bij RTL Late Night ging hij zich concentreren op vrijwilligerswerk en zijn passie fotografie. Dat heeft niet alleen Humberto zelf goed gedaan, want ook zijn huwelijk is weer goed.

Gezellig

,,In het leven heb je ups-and-downs. Dat zal iedereen herkennen”, zegt Ineke, de vrouw van Humberto, tegen weekblad Story. ,,Humberto en ik zijn heel gelukkig samen. Thuis loopt het op rolletjes. We hebben echt een leuk leven. Je zou denken waar hij de tijd vandaan haalt met zoveel vrijwilligerswerk, maar Humberto en ik zijn veel samen en hebben het dan echt gezellig”, zegt Ineke.

Dat de vrouw erg trots is op haar man is duidelijk. Ze heeft hem namelijk samen met zijn personal assistent opgegeven voor de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Die kreeg hij onlangs opgespeld. ,,De buitenwereld weet niet hoeveel werk Humberto voor zó veel goede doelen verricht. Humberto zal de laatste zijn die dat onder de aandacht brengt, maar ik vond het tijd dat hij echt in het zonnetje gezet moest worden!”

Dionne Stax

In 2017 gingen er geruchten rond dat Humberto Tan en Dionne Stax een stiekeme relatie zouden hebben. De presentator was meerdere keren met haar samen gezien, en het zwijgen van de twee maakte de situatie nog verdachter. Later werd duidelijk dat Humberto zelfs een tijd niet in de echtelijke villa heeft gewoond en door zijn vrouw buiten was gezet. Helaas wil de presentator nog steeds niets kwijt over die periode.

Meer DenD