‘Huwelijk werd voor Leontine te zwaar’

Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het huwelijk van Leontine en Marco Borsato lijkt definitief voorbij. Ze waren meer dan 23 jaar samen en 21 jaar getrouwd. Insiders vertellen nu over wat er zich afspeelde achter de gesloten deuren van hun echtelijke villa.

Geen sprookje

Een bron vertelt het volgende aan De Telegraaf: ,,Het werd te zwaar. Haar leven mag dan een sprookje hebben geleken, dat was het bij lange na niet altijd.” Al jaren gaan er geruchten rond over affaires die Marco zou hebben met verschillende vrouwen, maar eind 2019 werd één gerucht eindelijk door de zanger zelf bevestigd: hij heeft het bed gedeeld met Iris Hond. De pianiste bracht dat naar buiten vlak voordat haar boek in de winkel kwam te liggen. Leontine zou al langer weten van de affaire die haar man met Iris had, en volgens Marco was dit dus ook al uitgesproken en vergeven.

Maar het slippertje met Iris zou niet de enige zijn: ,,Er was natuurlijk al eerder het een en ander voorgevallen”, weet een bron. De naam van zangeres Maan is al gevallen, maar ook die van zijn ex-vriendin Denise Boekhoff is de laatste weken genoemd.

Al die geruchten zou Leontine te veel zijn geworden. Volgens een goed ingevoerde bron is het Leontine die de knoop heeft doorgehakt en de stekker uit het huwelijk heeft getrokken.

 

Tags

AFFAIRESHUWELIJKLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOSCHEIDINGTE ZWAARUIT ELKAARVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck