Huwelijkscrisis Frank en Rogier niet voorbij: ‘Dit is de druppel’

Frank en Rogier
Door: Lois Kuhfus
28-10-2020

Het is al een tijdje stil rondom de huwelijkscrisis van Frank en Rogier. Vorige week kondigden zij in Rooijakkers over de vloer een onverwacht vredesbestand aan. Na een maand vol moddergooien legde het stel hun vete publiekelijk bij. Maar insiders verhullen een andere kant van het verhaal. Zij verklappen dat het toch écht uit is tussen het stel en dat Rogier zijn biezen moet pakken…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mediaverbod

RTL zat met de handen in het haar. De zender kocht het flamboyante paar voor flink wat duiten weg bij SBS-6, niet wetende dat hun huwelijk al een tijd op losse schroeven stond. RTL legde het paar een mediaverbod op om verdere schade te beperken en organiseerde een ‘spontane’ rendez-vous. Art Rooijakkers werd in de vorm van een vredespijp op het stel afgestuurd.

In het programma Rooijakkers over de vloer nam de vete een onverwachte wending. Na een licht geforceerd gesprek over FaceTime kondigden de heren aan dat ze ‘elkaar gewoon wat meer vrijheid moeten geven’.

Uit elkaar

Vrienden van het stel keken vol verbazing naar de vredesstichting van de heren. Totale onzin, verklaren zij. Nu zowel Frank en Rogier het zwijgen opgelegd is door een mediaverbod klappen vrienden van het stel massaal uit de school. In Privé doet een vriend van Frank zijn verhaal, dat héél anders blijkt te zijn dan op tv wordt laten zien.

„Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft met hem verder te gaan”, vertelt de bron. Het vervelende gedrag van Rogier begint volgens hem de spuigaten uit te lopen. Ook bij Frank. ,,Ik heb meegemaakt dat hij het leven van Frank binnenstapte. Hij leek een aardige, innemende jongen. Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig. Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier. En mensen die hem niet goed zijn gezind, noemt hij ’paupers’. Misschien is dat wel het woord dat hij het meest gebruikt.”

Maat vol

De vriendenkring is ervan overtuigd dat het stel de strijdbijl niet meer zal begraven. Volgens hen is de maat bij Frank vol. Hij heeft Rogier eruit gegooid. ,,Frank is er klaar mee. Het kwartje is eindelijk bij hem gevallen. Hij heeft Rogier de wacht aangezegd. Hij moet op zoek naar een eigen onderkomen. Pas als hij dat heeft gevonden, komt Frank terug naar Nederland. Frank wil niet meer met Rogier onder één dak verkeren.”

Nadat Rogier hem afluisterde, compleet zwart maakte in de media én zijn boekhouding op straat smeet was het voor Frank duidelijk. Het komt nooit meer goed tussen hem en Rogier, aldus insiders. ,,Diep in zijn hart houdt hij zielsveel van Rogier, maar Frank is er nu wel achter dat het totaal geen zin heeft om nog met hem verder te gaan.”

LEES OOK:

Vrienden: ‘Wij hopen dat Frank breekt met Rogier’

Meer DenD