Huwelijkscrisis? Jody Bernal nachten van huis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Jody Bernal (36) geeft toe dat hij zijn vrouw weinig helpt en dit zorgt voor problemen binnen zijn gezin. Sinds Jody er een dochtertje bij heeft, is het erg onrustig geworden bij hem thuis.

Door zijn drukke agenda heeft hij weinig tijd om er voor zijn dochters te zijn, waardoor al het druk op zijn vrouw Melissa Bernal ligt.

Ruzie

Jody vertelt aan het weekblad Weekend dat het hem allemaal erg zwaar valt en hij in een zware periode zit: ,,De jongste is drie maanden, we zitten nu in een hele zware periode en dat merk ik wel aan de relatie met mijn vrouw. Ik ben weinig thuis en hierdoor bots ik af en toe met Melissa.’’ Zij staat er vaak alleen voor, vooral ‘s nachts, want Jody is er alleen overdag en dan is hij niets waard, vertelt hij.

De twee hebben vaak ruzie en op de vraag hoe erg hun ruzies zijn antwoordt hij: ,,We verheffen ons stem, maar schelden doen we niet. Je hebt tenslotte kinderen en dan wil je dat toch achterwege laten.’’

In tranen

Dat hij op dit moment in een zware periode zit, was ook te zien in het tv-programma Expeditie Robinson. Jody barste in tranen uit , want hij vindt het moeilijk om zijn vrouw en dochtertje te missen. ,,Ik heb veel geleerd van mijn verblijf daar. Ik vind het moeilijk om prikkels te vermijden en ik ben heel snel afgeleid. Maar hier waren er weinig prikkels waardoor ik veel tijd had om na te denken’’, vertelt Jody. Zo beseft hij ook: ,,Als ik thuis ben, ben ik eigenlijk altijd bezig met mijn telefoon. Mijn vrouw doet heel veel thuis. Als ik thuis ben, dan moet ik ook echt thuis zijn in plaats van met mijn gedachte ergens anders.’’

Tags

GLIMLACHJODY BERNAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie