Huwelijkscrisis Kate en William: ‘Vreemdgaan oorzaak’

Huwelijkscrisis Kate William
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er blijven verhalen opduiken over prins William en zijn buurvrouw Rose Hanbury. Volgens Britse media zouden ze stiekem afspreken en zelfs Valentijnsdag samen door hebben gebracht. Gaat William vreemd?

De Britse koninklijke familie is de afgelopen maanden onafgebroken in het nieuws geweest. Eerst het overlijden van Queen Elizabeth, daarna de opvolging van Charles en natuurlijk het boek van prins Harry dat weer veel stof deed opwaaien.

Vermeende minnares

Maar ook over William en Kate gaan de afgelopen dagen geruchten rond. De twee zouden in een huwelijkscrisis zitten omdat William Valentijnsdag door zou hebben gebracht met zijn vermeende minnares Rose. De vrouw is geen onbekende: lang was ze één van Kate’s beste vriendinnen, al blijft er van die vriendschap niets meer over.

‘Bedrogen tijdens derde zwangerschap’

De eerste keer dat William en Rose samen werden gefotografeerd was in 2019. Omdat de twee toen samen op een feestje waren, werd er beweerd dat de prins zijn vrouw zou bedriegen tijdens haar derde zwangerschap. Uiteraard kwam de foto ook bij Kate terecht waarna ze tegen William zou hebben gezegd dat hij het contact met Rose moest verbreken.

Bijzonder cadeau

Kennelijk heeft hij dat niet gedaan, want volgens Britse media werd William op Valentijnsdag gespot met Rose. Ze werden gezien in een chique Italiaans restaurant waar ze genoten van een romantisch diner. Sterker nog: William zou haar zelfs een cadeau hebben gegeven! Volgens een ober in het restaurant gaf hij Rose een parelketting.

Kate zou inmiddels op de hoogte zijn van het afspraakje. Afgelopen zondag woonden ze nog samen de BAFTA’s bij, maar dat zou niet meer zijn geweest dan een schijnvertoning.

Tags

AFFAIREKATE MIDDLETONPRINS WILLIAMWILLIAM EN KATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck