Meegluren? ‘Huwelijkscrisis Kim en Kanye gefilmd voor realityshow’

Kim Kardashian
Door: Eva Steins
20-01-2021

Goed nieuws voor liefhebbers van een beetje drama en sensatie. De relatiecrisis van Kim Kardashian en Kanye West zou binnenkort op de voet te volgen zijn. Volgens insiders komen de relatieproblemen van Kim en Kanye uitgebreid aan bod in de realityserie Keeping Up With The Kardashians…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het huwelijk van de Kardashian-Wests zou met de dag verder afbrokkelen. Eerder maakten bronnen bekend dat het stel de handdoek in de ring gooide. Zij zouden zijn gestopt met relatietherapie en zouden al een tijd niet meer bij elkaar wonen.

Knallen

De Kardashians staan erom bekend hun gehele leven te laten volgen en uit te zenden in hun realityserie. De goede én de slechte momenten komen aan bod: iets wat de serie razend populair maakte. Onlangs maakte de familie bekend dat de realityserie tot een einde komt na veertien jaar. Volgend jaar zou het laatste seizoen te zien zijn.

Een insider meldt aan de New York Post dat de huwelijkscrisis van Kim en Kanye de ‘eindklapper’ zal worden. ..De Kardashians willen nog een keer knallen”, beweert de bron. ,,Ze hebben segmenten gedraaid waarin Kim haar huwelijksproblemen bespreekt. Maar iedereen die bij het programma betrokken is moet een geheimhoudingscontract tekenen, want de afleveringen worden pas later in 2021 uitgezonden.”

LEES OOK:

Kim Kardashian heeft ‘vrede’ met leven zonder Kanye

Meer DenD