Huwelijkscrisis Yolanthe precies tien jaar na drama Jan Smit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het ziet ernaar uit dat het huwelijk van Yolanthe voorbij is. Steeds vaker gaan er geruchten rond dat de relatie tussen haar en Wesley Sneijder niet meer goed komt, en dat ze samen met hun zoontje Xess Xava naar Amerika zal vertrekken. Een schrijnende situatie, maar voor Yolanthe is het niet de eerste keer dat er ophef is rondom een break-up. Precies tien jaar geleden sprak namelijk niet alleen Volendam, maar heel Nederland schande van Yolanthe en de verdwenen citruspers.

Parkeergarage

In mei 2009 maakten Yolanthe en Jan Smit bekend uit elkaar te gaan. Dat zou naar verluidt komen doordat Yolanthe zoenend was gespot met Wesley Sneijder. Ze ontmoetten elkaar in een parkeergarage. Later gingen er geruchten dat de zanger al veel eerder was vreemd gegaan, maar daar zijn geen beelden van.

Tweeënhalf jaar waren ze misschien wel het populairste koppeltje van Nederland. Yolanthe was destijds bekend als actrice is de soap Onderweg naar Morgen, en Jan Smit was ongekend populair als zanger. Alles leek op rolletjes te lopen: ze lieten zelfs samen een huis bouwen en trokken daar in augustus 2008 in. Yolanthe en Jan droomden van trouwen en een gezin stichten en de zanger was zo zeker dat het ware liefde was, dat hij zelfs een tatoeage liet zetten met ‘Voor altijd één met jou, Y’. Toen wisten ze nog niet dat ze nog geen negen maanden later uit elkaar zouden gaan.

Citruspers

Niet alleen Jan en Yolanthe gingen door een moeilijke tijd heen, want ook de moeder van Jan Smit had het moeilijk. Zij vertelde precies tien jaar geleden aan Shownieuws dat Yolanthe het hele huis had leeggehaald en dat ze spullen ter waarde van een ton(!) had gestolen. ,,Alles is weg. De keukenrol, de blender, de citruspers”, somde Gerda op. De moeder van Jan Smit vertelt dat Yolanthe zelfs alle koffers had meegenomen.

Tags

GERDA SMITHUWELIJKJAN SMITPARKEERGARAGERUZIESCHEIDINGVOLENDAMVREEMDGAANWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE CABAU VAN KASBERGENYOLANTHE SNEIJDERZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck