Huwelijksproblemen voor Jon Karthaus? ‘Affaire met actrice’

Huwelijksproblemen Jon Karthaus?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jon Karthaus is al achttien jaar samen met zijn vrouw Carolien Spoor, maar volgens geruchten hangt hun huwelijk aan een zijden draadje. Jon zou een affaire hebben gehad met een andere actrice. ,,Carolien is erachter gekomen”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Jon en Carolien zijn al achttien jaar samen en stapten vijf jaar geleden in het huwelijksbootje. De twee trouwden in Italië en waren in de zevende hemel. ,,Ik ben de gelukkigste man in dit sterrenstelsel”, liet Jon destijds weten op Instagram. Samen hebben ze twee kinderen: Otis en Elias.

Donkere wolken

Toch zou nu, slechts een aantal jaren later, donkere wolken boven hun huwelijk hangen. ,,Nu hoorde ik van een spion dat het huwelijk van dit stel aan een zijden draadje hangt”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Volgens de spion heeft Jon het goed verkloot.”

‘Affaire met andere actrice’

Wat is er gebeurd? Het stel is bevriend met een andere actrice en Jon zou een affaire met haar hebben gehad. ,,Carolien is erachter gekomen”, aldus Coldeweijer. ,,Ze hebben met z’n allen de film ‘Fijn Weekend’ opgenomen in Frankrijk en veel drama heeft zich schijnbaar daar afgespeeld.”

‘Gevlucht naar LA’

Volgens Coldeweijer praat Jon niet met zijn omgeving over de huwelijksproblemen, maar Carolien zou er helemaal doorheen zitten. ,,Ze hebben elkaar nauwelijks gezien de afgelopen weken. Jon is nu even in Nederland, maar Carolien is meteen naar LA gevlucht.”

Meer aan de hand

Later blijkt dat er naast de affaire meer aan de hand is tussen Jon en Carolien. ,,Aan beide kanten spelen er hele heftige persoonlijke familiaire dingen”, vervolgt Coldeweijer. ,,Beiden willen er heel graag uitkomen, ook voor de kindjes, zo niet samen dan wel alleen. Ze werken momenteel heel hard aan zichzelf en krijgen hier ook begeleiding in.”

Tags

JON KARTHAUSJUICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck