Huwelijksproblemen voor Tim Immers

Door: Hans Jacobs
05-02-2019

Tim en zijn vrouw Stella leken zo gelukkig met elkaar. Het nieuws dat de twee in een huwelijkscrisis zitten komen daarom ook als een schok bij de meesten. Zeven jaar geleden trouwde het toen nog zo gelukkige stel met elkaar. Zij kende elkaar al tien jaar voor het huwelijk. Is dit na de breuk tussen Everon Jackson Hooi en zijn vriend Jozua al de tweede breuk in de GTST-familie in een week?

Het begin

Tim ontmoette Stella 17 jaar geleden in het restaurant waar Stella toentertijd in dienst was. Tim was meteen verliefd. Zelf bekende hij ,,Ik ben er drie maanden lang vier dagen per week bagels met zalm gaan eten, totdat ik een date met haar had.” Stella was voor hem de perfecte vrouw. Eerder had Tim al relaties gehad met o.a. Georgina Verbaan en Sylvie Meis. Geen van deze was van lange duur.

Problemen

Voor vrienden van het stel komt het nieuws als een schok. Het stel loopt niet met hun problemen te koop. Ze willen er ook niks over kwijt aan de buitenwereld. Eerder wist het koppel al problemen samen te overwinnen. Zo was Stella een enorme steun voor Tim toen zijn eerdere productiebedrijfje failliet ging. ,,Stella was een geweldige steun. Als ik zielig op de bank zat, dan fluisterde ze in mijn oor dat alles wel goed kwam’’, zei hij daar zelf eerder over.

 

Meer DenD