Huwelijksreis Irene Schouten uitgesteld: ‘Emoties liepen hoog op’

Huwelijksreis Irene Schouten gaat niet door
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een jaar uitstellen zijn Irene Schouten en Dirkjan Mak afgelopen weekend eindelijk getrouwd. Helaas hebben ze wel hun huwelijksreis moeten uitstellen. ,,Irene stapte een dag na de bruiloft alweer op de racefiets voor een training.”

Vanwege de coronamaatregelen moesten Irene en Dirkjan hun bruiloft voor een lange tijd uitstellen, maar afgelopen zaterdag konden ze elkaar eindelijk het ja-woord geven.

‘Irene moest de hele week trainen’

Het stel is getrouwd in West-Friesland, op het land bij de ouders van Dirkjan. De ceremonie vond plaats in de tuin. ,,Ik heb een week vrij genomen om de huwelijks- en feestlocatie op te bouwen”, vertelt Dirkjan in weekblad Story. ,,Irene moest de hele week trainen, dus ik heb veel hulp en steun gehad van mijn ouders en een vriend.”

Het was een hoop werk, maar dat was het allemaal waard. ,,Onze bruiloft was een sprookje. We hebben een fantastische dag gehad, één om nooit te vergeten”, aldus Dirkjan.

Emoties liepen hoog op

Tijdens de ceremonie liepen de emoties bij Irene hoog op. Mogelijk heeft dat te maken met haar moeder Jolanda, die jaren geleden getroffen werd door een hersenbloeding. Sindsdien verbleef ze vijf dagen in de week in een verzorgingstehuis. Gelukkig gaat het inmiddels wat beter en kon ze aanwezig zijn op de bruiloft van haar dochter.

Huwelijksreis uitgesteld naar april

De huwelijksnacht beleefden Irene en Dirkjan gewoon in hun eigen huis. ,,Daar heb je toch het beste bed. Bovendien stapte Irene de dag na ons huwelijk alweer op de racefiets voor een training van drie uur.”

Irene heeft het ontzettend druk: voor haar staat de zomer volledig in het teken van trainen. Om die reden hebben ze de huwelijksreis dan ook moeten uitstellen. ,,We gaan pas volgend jaar april naar Australië en Nieuw-Zeeland”, aldus Dirkjan. Wel gaat het stel nog een weekje op vakantie. ,,We gaan begin juli een weekje naar Frankrijk, naar de Tour de France.”

Tags

BRUILOFTGETROUWDHUWELIJKIRENE SCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie