Ibiza-rel Lil Kleine en Jamie plotseling gesust met verklaring

Lil Kleine en Jamie Vaes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Rapper Lil Kleine heeft dinsdagavond met zijn vriendin Jamie Vaes plotseling een gezamenlijke schriftelijke verklaring uitgegeven na de consternatie op het jetset-eiland Ibiza veroorzaakt door de artiest die zichzelf in opspraak bracht door zijn gedrag.

Eerder op de dag was Jorik Scholten bij gebrek aan bewijs door de rechter vrijgelaten nadat de plaatselijk de politie hem had gearresteerd wegens excessief geweld op de hotelkamer. Er zou mogelijk sprake zijn geweest van mishandeling.

Rust

Gisteravond was er plotseling een gezamenlijke verklaring, hetgeen nogal opmerkelijk is.

,,Als laatst willen wij de media verzoeken om ons de komende tijd met rust te laten. Zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar.”

Deze verklaring is het slotstuk van een zonnig weekend in het Oku Hotel dat ter promotie van de aanstaande heropening een logeerpartij organiseerde voor jetsetdames in de hoop dat zij via hun sociale media zouden berichten hierover. Dat bezoekje werd echter publicitair volledig overschaduwd door de rel van Lil Kleine en zijn vriendin.

De rapper zou op de hotelkamer geweld hebben gebruikt door ook champagneflessen uit het hotelraam te gooien, meldt De Telegraaf. Vriendin Jamie vluchtte naar de hotelreceptie en vroeg om hulp, waarna Lil Kleine werd gearresteerd en vervolgens twee nachten doorbracht in de politiecel. Donkers, bijgestaan door advocate Hoogervorst, bracht gisteravond mét Jamie Vaes de gezamenlijke verklaring uit.

Geschokt

,,Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd. Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.”

Lil Kleine zou nogal gespannen aan de korte vakantie op Ibiza, waar hij met Jamie zou willen gaan trouwen, begonnen zijn. De rapper zou voor het tripje te horen hebben gekregen dat waterschade aan zijn woning in Amsterdam-Zuid niet is verzekerd.

Tags

ESTELLE CRUIJFFIBIZAJAMIE VAESLIL' KLEINEOKU HOTEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck