Ice Cube zag af van Zoom-call met Kamala Harris

Door: DitjesDatjes
29-10-2020

Ice Cube zet zich al maandenlang in om de situatie van zwarte Amerikanen in de Verenigde Staten te verbeteren en doet dat met zijn initiatief A Contract With Black America. Hij heeft al geruime tijd contact over met de regering van president Trump en hoopte ook een lijntje te kunnen leggen naar de Democratische partij, maar haakte af toen hij werd uitgenodigd voor een Zoom-call met de vice-presidentiële kandidaat Kamala Harris. Dit liet de rapper weten tijdens een gesprek met de show Fox Soul’s Cocktails With Queens.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik heb ontzettend veel tijd gestoken in mijn initiatief en vond het weinig productief om deel te nemen aan een call waarbij nog 12 andere entertainers aanwezig zouden zijn. Dan gaat iedereen zijn eigen mening verkondigen en dat leek me niet heilzaam. Daarbij was mij een privégesprek beloofd met Kamala Harris, waarin ik mijn verhaal kon uitleggen, maar dat telefoontje is er nooit geweest. Om die redenen zag ik af van de Zoom-call”, aldus Ice Cube.

Ondanks het feit dat er contact is tussen het team van Trump en de rapper, benadrukt Ice Cube geen Trump stemmer te zijn. “Ik ben een zwevende stemmer, want ik ben ook nog niet overtuigd van de Democraten dit jaar.”

Bij voorgaande verkiezingen stemde Ice Cube altijd op de Democraten.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD