‘Identiteit secretaresse Marco Borsato onthuld’

Door: Tanja Brouwer
12-02-2020

Leontine Borsato kwam er ruim tien jaar geleden achter dat haar man Marco vreemdging. Weekblad Privé schreef gisteren dat ze per ongeluk foto’s zag waar Marco samen met een werkneemster opstond….zoenend en knuffelend in een skilift. De identiteit van die vrouw was onbekend…..tot nu.

Niet scheiden, wél ontslag

Een bron laat namelijk aan DenD weten dat de vrouw, die werkzaam was bij The Entertainment Group, zou luisteren naar een naam die begint met de letter M. (naam bekend bij redactie). Zij werkte begin deze eeuw bij TEG als manager van Marco Borsato en beheerde zijn agenda.
Wat er zich precies heeft afgespeeld tussen Marco en de vrouw zal altijd een geheim tussen hen blijven, maar uit de paar foto’s die Leontine zag kon ze opmaken dat het verder ging dan een collegiale vriendschap. Hoewel Leontine destijds niet wilde scheiden van Marco eiste ze volgens weekblad Privé wel dat de vrouw niet langer zou werken voor The Entertainment Group.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Marco en de mooie M. hebben hun affaire nooit bevestigd, maar de zanger heeft wel toegegeven het bed gedeeld te hebben met pianiste Iris Hond. Maar ook nu geven bronnen meer informatie prijs. Verschillende media melden namelijk dat het niet bij een eenmalig slippertje met Iris is gebleven, maar dat hun affaire pas onlangs stopte. Daarnaast zijn er insiders die beweren dat Marco iets zou hebben gehad met Maan en ook zou de zanger weer contact hebben met zijn ex-vriendin Denise Boekhoff.

Knoop doorgehakt

Wat precies waar is, weet alleen Marco want zelfs Leontine zou niet weten wat haar man allemaal zou hebben uitgespookt. Wat ze wel zeker weet is dat ze niet meer gelukkig met hem is. Volgens sommige bronnen zou het Leontine geweest die de knoop heeft doorgehakt en heeft besloten na meer dan twintig jaar niet verder te willen met Marco.

Meer DenD