Idina Menzel na 10 jaar terug op Broadway

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Idina Menzel keert volgend jaar weer terug naar Broadway. De actrice maakt haar opwachting in de nieuwe musical Redwood, melden Amerikaanse media. De actrice en zangeres verscheen voor het laatst op Broadway in de musical If/Then, die van 2014 tot en met 2015 speelde.

“Ik ben zo blij om terug te keren naar Broadway,” zei Menzel in een verklaring. “Het feit dat ik het mag doen met Redwood, een musical die zoveel voor me betekent, maakt het nog specialer.” Menzel speelt in Redwood Jesse, een succesvolle zakenvrouw. Zij lijkt alles te hebben, maar haar hart is gebroken. Op een dag laat ze alles en iedereen achter. Duizenden kilometers verder komt ze aan in de bossen van Noord-Californië, waar een sprong in het diepe haar leven voorgoed zal veranderen.

De 53-jarige Menzel speelde in het verleden de rollen van Maureen in Rent en Elphaba in Wicked. Voor die laatste rol won zij een Tony Award. De actrice sprak ook Elsa in Frozen in en was daarnaast onder meer te zien in de Netflixfilm You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck