Idols-finalist doet auditie in The Voice of Holland

Door: DitjesenDatjes
16-11-2018

In 2016 stond ze al in de finale van Idols, maar een echte doorbraak bleef uit. Daarom doet Kimberly Fransens nu mee met The Voice of Holland, in de hoop nu wel nationale bekendheid te vergaren met haar zangkunsten.

Jury

De echte talentenjacht-fans herkennen haar vast nog wel: de blonde Amsterdamse Kimberley Fransens. Tijdens haar auditie van Idols in 2016 zong ze Love On Top van Beyoncé, en ze pakte de jury helemaal in. ,,Wat zing jij makkelijk zeg. Oh my God, wat is dit goed”, zei jurylid Martijn Krabbé destijds. Ook de andere coaches waren razend enthousiast over Kimberly.

Kimberly stond in de finale van Idols, maar moest het helaas afleggen tegen de winnaar Nina den Hartog.

In de tussentijd heeft ze wat nummers geschreven en treed ze regelmatig op. Ze hoopt met haar deelname haar carrière een boost te geven.

Het is te hopen voor Kimberly dat Lil’ Kleine, Anouk, Waylon en Ali B nu net zo enthousiast zijn als Martijn Krabbé destijds, en hun stoelen omdraaien.

Sascha

Wie ook nog een keer een poging waagt op bekend te worden, is Sascha van den kerckhove. In hetzelfde jaar als Kimberly deed ook Sascha mee aan Idols, maar zij kwam niet zo ver als Kimberly.
De vader van Sascha, David Gonçalves, is ook een bekende. Hij deed namelijk mee aan de eerste editie van Idols in 2003! Hij werd toen vijfde.

Andere kandidaten die vanavond te zien zijn in The Voice of Holland zijn James Stefano, die al een kleine fanschare om zich heen heeft verzameld. Ook treed de band Moor Park vanavond op.

Meer DenD