Igone de Jongh en Katja Schuurman samen op pad

Katja met Igone op pad
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Igone de Jongh zou in shock zijn na de rechtszaak van Thijs Römer. De acteur hoort volgende week de uitspraak en Igone zoekt in deze roerige tijd afleiding bij niemand minder dan Katja Schuurman.

Igone is samen met Katja en de kinderen op pad geweest. Op een foto die Katja op Instagram deelt is te zien dat de vrouwen samen met Sammie, de dochter van Katja en Thijs, en Hugo, de zoon van Igone en haar ex-man, naar Walibi zijn geweest. Hoewel het lijkt alsof ze het naar hun zin hebben, zal het dagje uit vooral een goede afleiding zijn.

Thijs Römer

Thijs Römer was vorige week in de rechtbank omdat hij ervan wordt verdacht tussen 2015 en 2017 online zedendelicten te hebben gepleegd met drie meisjes die destijds minderjarig waren. De drie slachtoffers, die fan waren van de acteur, waren ten tijde van de gebeurtenissen veertien tot en met zestien jaar oud. Thijs was toen eind dertig. De meisjes kregen het telefoonnummer van Thijs en stuurden op zijn verzoek naaktfoto’s en beelden van seksuele handelingen.

‘Igone in shock’

Volgens geruchten zijn Thijs en Igone samen, maar zelf hebben de twee dat nooit bevestigd. Ook was Igone niet bij de rechtbank aanwezig. Wel zou ze, net als de rest van Nederland, de rechtszaak van een afstand hebben gevolgd. Volgens Yvonne Coldeweijer was Igone in shock toen ze alle details hoorde; Thijs zou namelijk niet eerlijk tegen haar geweest zijn.

Niet eerlijk geweest

 ,,Hij had wel aan haar verteld dat hij had geappt met de meisjes, maar zei dat het niks voorstelde. De details die naar boven zijn gekomen heeft Igone echt absoluut niet geweten en is hier heel erg van geschrokken”, meldde Coldeweijer op haar juicekanaal. Igone zou op dit moment radeloos zijn. ,,En weet niet meer wat ze van Thijs moet geloven en wat niet… Dat ze dus met hem verder wil is absoluut niet zeker!”

Het OM eist een werkstraf van 240 uur en een celstraf van 90 dagen, waarvan 89 dagen voorwaardelijk, tegen Thijs. Volgende week hoort de acteur de uitspraak.

Tags

IGONE DE JONGHKATJA SCHUURMANTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck