Igone de Jongh geroerd door steun van vrienden

Igone krijgt veel steun van vrienden|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Igone de Jongh bekendmaakte de relatie met Thijs Römer te hebben verbroken, kan ze rekenen op een hoop steun. Op Instagram laat ze doorschemeren dat ze geroerd is door alle steun die ze van haar vrienden krijgt. ,,Jullie zijn geweldig.”

Gekoppeld door Chantal Janzen

Toen haar huwelijk met collega-danser Mathieu Gremillet strandde, dacht Igone voor altijd een alleenstaande moeder te blijven. Haar goede vriendin Chantal Janzen dacht daar anders over. Zij had wel een man voor Igone in gedachten, namelijk Thijs Römer. Er werd een afspraakje geregeld en de twee waren meteen verliefd op elkaar. In 2019 gaven ze elkaar zelfs het ja-woord.

Relatie beëindigd

Maar gisteren liet Igone weten dat zij heeft besloten een einde te maken aan de relatie met Thijs. Er liggen inmiddels drie aangiftes tegen Thijs van online zedendelicten met drie minderjarigen. Dat moet ongetwijfeld een harde klap zijn voor Igone. ,,Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, schreef ze in Instagram Stories.

Steun

Gelukkig heeft Igone na haar bekendmaking een hoop steun ontvangen. Vooral van haar vrienden, zo laat ze doorschemeren op Instagram. Ze deelt een hartverwarmend filmpje gericht naar haar vrienden. ,,Jullie zijn geweldig”, schrijft Igone bij de beelden. Vermoedelijk staat ook Chantal, die haar eerder nog aan Thijs koppelde, voor de volle honderd procent achter haar vriendin.

Tags

Igone de JonghThijs Römer

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie