Igone de Jongh heeft haar leven weer op de rit

Igone heeft haar leven weer op de rit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de heftige breuk met Thijs Römer, lijkt Igone de Jongh haar leven weer op de rit te hebben. Op Instagram laat ze weten dat het goed met haar gaat.

,,Ik weet nog dat ik wilde wat ik nu heb. Ik ben dankbaar”, schrijft Igone in Instagram Stories. Even later deelt ze ook nog een foto van haar bikinilijf waar ze het volgende bij schrijft: ,,Klaar voor de zomer.”

Thijs Römer

Igone heeft een bewogen tijd achter de rug. In 2016 kreeg ze een relatie met Thijs Römer en in 2019 stapten de twee in het huwelijksbootje. Maar wat begon als een mooi sprookje, eindigde vorig jaar in een grote nachtmerrie. Thijs werd veroordeeld voor online zedendelicten met minderjarige meisjes en tijdens de rechtszaak kwam ook voor Igone nieuwe informatie naar buiten.

Wereld ingestort

,,De informatie die tot mij kwam, ging ook over ontrouw. Na deze feiten gehoord te hebben voelde ik mijn lijf op slot gaan”, vertelde Igone aan &C. ,,Je denkt eerst nog lang: oh jezus nee, het zal toch niet? Het bleek helaas allemaal waar te zijn. Mijn wereld stortte in. Ik was supergelukkig met deze man.”

Enorme klap

Igone dacht écht oud te worden met Thijs. ,,Dus dit was een enorme klap in mijn gezicht”, zei ze. Als het enkel om vreemdgaan was gegaan, had ze hem ‘misschien’ nog kunnen vergeven. ,,Maar wat betreft de rechtszaak en wat daar gebeurd is, dat ging over mijn grens. Dat staat zó ver van mij af.”

Tags

IGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck