Igone de Jongh krijgt steun uit onverwachte hoek

Igone krijgt steun
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Igone de Jongh krijgt steun uit onverwachte hoek. Niet alleen vrienden en familie, maar óók haar ex-schoonfamilie kwam naar de première van haar nieuwe voorstelling Beauty Persists.

Thijs Römer werd afgelopen zomer veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk en een werkstraf van 240 uur voor grensoverschrijdend gedrag met meisjes. Zijn zus Nienke liet onlangs weten dat ze haar broer ondanks alles blijft steunen.

Steun

 ,,Uiteindelijk vind ik: familie is familie en uiteindelijk steun je elkaar”, legde Nienke uit in gesprek met weekblad Weekend. ,,Dit soort situaties zijn ingewikkelde dingen en dan merk je hoe sterk je bent met elkaar of niet. En hoe stevig je basis is als gezin. We hebben gelukkig gemerkt dat die heel stevig is.”

Ex-schoonfamilie

Maar hoe zit het met Igone, de ex van Thijs? Kennelijk kan ook zij op steun van de familie Römer rekenen. Haar balletvoorstelling Beauty Persists ging afgelopen maandag in de Stadsschouwburg in Haarlem in première en haar ex-schoonvader Peter Römer en zijn partner Annet waren aanwezig. Ook Katja Schuurman en dochter Sammie waren aanwezig bij de première.

Noor de Groot

Wie niet bij de première aanwezig was, is Thijs. Volgens weekblad Story werd hij op de dag van Igone’s première vlakbij de woning van Noor de Groot en Sander Kleinenberg gespot. Ternauwernood ontliep Thijs zijn voormalige vriend Sander, die de woning verliet. Later die middag liep ook Noor de woning uit. Kennelijk woont Noor, ondanks de affaire met Thijs, nog altijd samen met haar echtgenoot en hun dochter.

Tags

IGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck