Igone deelt opvallend bericht na vrijlating Thijs Römer

Igone haalt verwoestend uit naar ex
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Igone de Jongh heeft na de vrijlating van Thijs Römer een opvallend bericht op haar Instagram gedeeld. Het bericht zorgt voor een hoop vragen: haalt ze hier uit naar haar ex?

,,Liefde laat je niet getraumatiseerd achter. Wat er ook met je is gebeurd, het was geen liefde”, luidt het bericht dat Igone in Instagram Stories deelt. Opvallend is dat ze de quote een dag na de vrijlating van Thijs Römer deelt. De acteur is sinds gisteren weer op vrije voeten nadat hij een maand in de cel heeft gezeten.

Thijs Römer

Igone kreeg in 2016 een relatie met Thijs en in 2019 stapten de twee in het huwelijksbootje. Maar wat begon als een mooi sprookje, eindigde vorig jaar in een grote nachtmerrie. Thijs werd veroordeeld voor online zedendelicten met minderjarige meisjes en tijdens de rechtszaak kwam ook voor Igone nieuwe informatie naar buiten.

Wereld ingestort

,,De informatie die tot mij kwam, ging ook over ontrouw. Na deze feiten gehoord te hebben voelde ik mijn lijf op slot gaan”, vertelde Igone aan &C. ,,Je denkt eerst nog lang: oh jezus nee, het zal toch niet? Het bleek helaas allemaal waar te zijn. Mijn wereld stortte in. Ik was supergelukkig met deze man.”

Enorme klap

Igone dacht écht oud te worden met Thijs. ,,Dus dit was een enorme klap in mijn gezicht”, zei ze. Als het enkel om vreemdgaan was gegaan, had ze hem ‘misschien’ nog kunnen vergeven. ,,Maar wat betreft de rechtszaak en wat daar gebeurd is, dat ging over mijn grens. Dat staat zó ver van mij af.”

Tags

IGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck