Ik Vertrek-Martien stapt opnieuw in huwelijksbootje met vrouw!

Martien Meiland werd in één klapt een BN’er nadat hij samen met zijn vrouw Erica in Ik Vertrek verscheen. Samen wilden ze in Frankrijk een Bed & Breakfast opzetten in een kasteel, maar ze keerden toch terug naar Nederland. Het stel ging uit elkaar, en het werd bekend dat, zoals veel kijkers al vermoedde, Martien homoseksueel is. Toch is hij onlangs opnieuw in het huwelijksbootje gestapt…..met een vrouw!

Platonisch

Tegen weekblad Weekend vertelt Martien het volgende: ,,Ik zal je een geheimpje verklappen…Erica en ik zijn afgelopen maandag opnieuw met elkaar getrouwd!” Het is dus geen ‘vreemde’ vrouw, met wie Martien zich gebonden heeft. Na de scheiding van Erica, een aantal jaar geleden, zijn ze altijd erg close geweest. Hun relatie was al jaren platonisch, en eigenlijk veranderde er na hun scheiding maar weinig in hun dagelijks leven. Ze kwamen veel bij elkaar over de vloer, en voedde hun twee dochters samen op. ,,Ik kan niet zonder Erica en zij niet zonder mij. Samen zijn wij toch het gelukkigst, en we zijn klaar voor een nieuw avontuur in Frankrijk!”

Kasteel

Samen met dochter Maxime, hun kleindochter Claire en goede vriendin Carolien gaan Martien en Erica opnieuw het avontuur aan in Frankrijk.
Misschien kunnen kijkers ook dit emigratie-avontuur op televisie volgen, want Martien vertelt dat hij meerdere gesprekken met John de Mol heeft gehad. ,,Hij heeft interesse om hier een zesdelige realitysoap van te maken. We hebben al een aantal gesprekken gehad. Een dezer dagen is de deal waarschijnlijk rond.”