Il Divo-zanger overleden door corona?

Door: Matthieu Slee
20-12-2021

Il Divo-zanger Carlos Marín is op 53-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar Britse media berichten dat de zanger besmet was met corona.

Carlos Marin had met zijn Il Divo-collega’s, de Amerikaan David Miller, de Zwitser Urs Bühler en de Fransman Sébastien Izambard, groot internationaal succes. Naast uitverkochte zalen, verkocht Il Divo ook ruim dertig miljoen albums. Het was Simon Cowell die de vier zangers in 2004 bijeenbracht. Cowell is erg aangedaan door het nieuws: ,,Ik ben kapot door het overlijden van Carlos Marín. Hij hield van het leven. Rust zacht, Carlos. Ik zal je missen.”

Corona

Marin werd vorige week met spoed naar de intensive care in een ziekenhuis in Manchester gebracht. De reden van de ziekenhuisopname is officieel niet bekend gemaakt. Britse media berichten over een corona-besmetting. Via Instagram deelden de drie overgebleven leden van Il Divo het treurige nieuws: ‘Het is met een zwaar hart dat we jullie laten weten dat onze vriend en partner, Carlos Marín, is overleden. Hij zal gemist worden door zijn vrienden, familie en fans. Er zal nooit een andere stem of ziel zijn zoals Carlos. Zeventien jaar lang waren wij met zijn vieren op deze ongelofelijke reis met Il Divo, en we gaan onze lieve vriend missen. We hopen en bidden dat deze prachtige ziel zal rusten in vrede.’

Meer DenD