Illegale pokeravonden in appartement Rachel Hazes?

Gokt Sneijder in appartement Rachel Hazes?||||Gokt Wesley Sneijder illegaal in appartement Rachel Hazes?|Gokt Wesley Sneijder illegaal in appartement Rachel Hazes?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een bizar gerucht rond over Wesley Sneijder. Samen met zijn broer zou hij pokeravonden hebben gehouden. De pokeravonden zouden illegaal geweest zijn en daar zou het appartement van Rachel Hazes voor zijn gebruikt.

Pokeravonden?

Wesley Sneijder zou zich zo nu en dan in het illegale pokercircuit bevinden, zo meldt RealityFbi in zijn Instagram Stories. Een insider meldt aan het kanaal dat Wesley samen met zijn broer pokeravonden in het appartement van Rachel Hazes heeft gehouden. De buren zouden hebben gezien dat de pokertafel naar binnen werd gebracht. Waarom het appartement van Rachel gebruikt zou zijn, blijft onduidelijk.

Eerder gerucht over gokken

Het is al het tweede gerucht in korte tijd dat Wesley zich bezig zou houden met ‘illegale zaken’. Vorige maand meldden verschillende media dat de pijlen van de politie gericht zijn op Dirk Kuyt en Wesley Sneijder. De twee zijn eerder dit jaar gehoord als getuigen in het onderzoek naar de organisatie van de Haagse drugsbaron Piet S.

Volgens de geruchten zouden de twee oud-voetballers hebben gegokt op de illegale goksite Edobet, dat gekoppeld wordt aan de criminele organisatie van Piet S. Dirk zou met forse geldbedragen hebben gegokt en Wesley zou zijn gokschulden niet aflossen.

Vol verbazing

Kuyt legde al uit dat hij enkel is gehoord als getuige en dat er niets waar is van de geruchten. ,,Ik heb geen enkele criminele activiteit gedaan en dat heeft de politie mij ook bevestigd”, zei hij eerder. Wel gaf hij toe dat hij wel eens een gokje heeft gewaagd in zijn leven, maar nooit illegaal. Hij wordt dan ook niet vervolgd.

Ook Wesley reageerde vol verbazing op de geruchten. De oud-voetballer heeft nooit gegokt op het platform en zou aan de politie hebben verklaard dat het zou gaan om een familielid. In een statement op Instagram haalde hij keihard uit naar ‘alle debielen die maar half een artikel lezen of het half willen leven’. ,,Ik ben geen wanbetaler, want ik heb daar nooit gegokt. Ik heb niets met die hele onzin te maken”, schreef hij op Instagram.

Tags

DIRK KUYTGERUCHTGERUCHTENHAZESRACHEL HAZESWESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck