Ilse deLange eenzaam: ‘Ik heb niet veel vrienden’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ilse deLange, een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland. Maar hoe geliefd en beroemd de 41-jarige ook is, ze heeft erg weinig vrienden…

Succesvol maar alleen

Zo succesvol als ze is met onder andere haar achttien keer bereikte platina albums en bekroond worden met maar liefst vijf Edisons, zowel binnen als buiten de showbizz heeft Ilse weinig vrienden. Hoe komt dat toch? Is ze niet zo sociaal? Of misschien niet aardig? Dat kunnen fans zich niet voorstellen.

Jongensachtig

,,Ik heb niet veel vrienden”, vertelt DeLange in het blad Vriendin. ,,Dat klinkt misschien zielig, maar ik ben gewoon niet iemand voor een enorme vriendengroep” laat de einzelgänger weten. En de vrienden die ze heeft zijn voornamelijk mannen. De reden hiervoor schijnt de blondine wel te weten: ,,Waarschijnlijk doordat ik vroeger zelf nogal jongensachtig was”.

Enige BFF

Één beste vriend heeft ze wel en dat is haar partner Bart Vergoossen. De twee zijn al dik twintig jaar samen en nog steeds dolgelukkig. ,,Bij hem voel ik me vrij, mag ik volledig zijn wie ik ben”.

Niet thuis in glamourwereld

Er is wel een verklaring voor waarom de zangeres zo eenzaam is. Ze voelt zich absoluut niet thuis in dat Nederlandse glamourwereldje, daar vindt ze zichzelf veel te nuchter voor. Ook komt ze bijna nooit opdagen op feestjes. ,,Ik word veel gevraagd voor quizjes en rode lopers en dat vind ik verschrikkelijk” zegt DeLange tegen Flair. Ze zou niet weten wat haar functie is hiervoor. Ook heeft ze een hekel aan mensen waarvan hun ego’s groeien door de glamourwereld. ,,In deze wereld maak je soms mee dat ego’s te groot worden. Niet oprecht zijn, liegen of arrogant worden. Daar houd ik niet van” aldus Ilse.

Tags

ALLEENEENZAAMILSE DE LANGEILSE DELANGEINTERVIEWZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck