Ilse DeLange over affaire gerucht met Jeroen Rietbergen: ‘neem dat niet serieus’

Door: Lola van Leeuwen
11-09-2022

Volgens juice-schrijfster Yvonne Coldeweijer heeft Ilse DeLange een affaire gehad met Jeroen Rietbergen. Coldeweijer beweert dat hier zelfs beeld van is. Hier heeft de country zangeres nooit op gereageerd, tot zaterdagmiddag bij RTL Boulevard…

,,Het verdien model van zo’n juice-kanaal is reuring en hopen dat je reageert”, zegt Ilse tegen Boulevard-verslaggever Giorgio Hokstam’s op haar festival Tuckerville. ,,Het lijkt me ook best wel vervelend dat jouw naam dan ook wordt genoemd door die juice channels en dat soort dingen. Dat het in een adem wordt genoemd met Jeroen Rietbergen. Hoe ga je daarmee om?” vraagt Hokstam zich af.

‘Enorme shock’

,,Ja, ik neem dat niet serieus als ik heel eerlijk ben. Ik ben ook blij dat reguliere media zoals jullie dat ook niet serieus nemen”, antwoordt DeLange. De verslaggever vraagt of Ilse de Voice-rel een plekje heb kunnen geven: ,,Ik ben denk ik gewoon net als iedereen die dat nieuws tot zich heeft genomen toen, weet je wel. Dat was natuurlijk een enorme shock”, reageert de zangeres.

Of ze denkt dat The Voice of Holland weer terugkeert op tv? ,,Laat ik zeggen dat ik het hoop”, aldus Ilse.

Meer DenD