Ilse DeLange weer naar het songfestival voor Nederland?

Wordt het Ilse, Karsu of Numidia?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wie gaat er namens Nederland naar het Eurovisiesongfestival in 2024? Op Radio538 was te horen dat het spant om drie artiesten en één van die artiesten is Ilse DeLange. Gaat Ilse nóg een keer naar het songfestival?

Op Radio538 werd vanochtend onthuld welke drie zangeressen kansmaken om Nederland te vertegenwoordigen bij het Eurovisiesongfestival. ,,Het is duizend procent betrouwbaar”, verzekert Rick Romijn de luisteraars. ,,De eerste finalist is een Turkse zangeres, dat is Karsu. Dan hebben we uit Beste Zangers: Numidia. En de derde naam is een oudgediende en een bekende: Ilse DeLange!”

Selectiecommissie

Afgelopen vrijdag zouden de drie zangeressen naar verluidt live hebben moeten zingen bij de selectiecommissie. Dit om teleurstelling zoals bij de liveoptredens van Mia en Dion te voorkomen.

Numidia heeft er geen geheim van gemaakt dat ze graag wil meedoen aan het Eurovisiesongfestival. Ze heeft haar songfestivalinzending samen met Douwe Bob geschreven. Het zou, net als voor Karsu, haar eerste deelname aan het songfestival betekenen.

Ilse DeLange

Voor Ilse DeLange zou het niet de eerste keer zijn dat ze meedoet. In 2014 ging ze samen met Waylon naar het songfestival in Kopenhagen. Ze werden tweede met hun nummer Calm After The Storm. In 2019 was ze de coach van Duncan Laurence en schreef ze mee aan het winnende nummer Arcade.

DenD wil uw mening weten

Welke zangeres maakt het meest kans om het Eurovisiesongfestival te winnen?

Tags

EUROVISIESONGFESTIVALILSE DELANGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck