Imanuelle Grives schrijft boek over haar tijd in de cel

Imanuelle Grives
Door: Eva Steins
03-09-2020

Actrice Imanuelle Grives heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. De actrice kreeg een celstraf van twee jaar voor het dealen en bezitten van enorme hoeveelheden drugs. Zij onthulde gisteravond dat ze een autobiografie schrijft over deze gebeurtenissen en haar zware tijd in de gevangenis.

Boek

De actrice was één van de deelnemers van Ranking The Stars gisteravond. Mede-deelnemer Daan Boom bekende dat hij graag een boek van Imanuelle zou willen lezen. ,,Je slaat de spijker op zijn kop” antwoordde Imanuelle. Hiermee onthulde de actrice dat zij inderdaad bezig met een boek. Presentator Paul de Leeuw grapte vervolgens ,,Het wordt een pil van een boek!”. Hiermee doelt hij op alle commotie rondom de veroordeling en celstraf van Imanuelle.

Therapeutisch

Imanuelle verklaart dat zij het schrijven van de autobiografie ziet als een manier om de heftige gebeurtenissen te verwerken. Ze noemt het project ,,Therapeutisch”. Lezers van haar boek gaan erachter komen waarom Imanuelle zichzelf in deze situatie gebracht heeft. Iets wat heel veel mensen zich afvragen nadat zij claimde met de drugs te ‘oefenen’ voor een rol in een film. Zij zal haar gedachtegang en beslissingen toelichten. Ook vertelt Imanuelle in het boek over de moeilijke tijd die zij heeft gehad in de cel. Het is nog niet bekend wanneer het boek uitkomt.

LEES OOK:

Imanuelle Grives maakt rentree bij SBS

De arrestatie

Grives werd vorig jaar juli opgepakt op het Belgische festival Tomorrowland, omdat zij drugs dealde. Ook had zij een enorme hoeveelheid drugs meegenomen naar het festival en verstopt in het appartement waar zij verbleef. De actrice had tijdens haar arrestatie een bizarre hoeveelheid MDMA, cocaïne, ketamine en XTC-pillen bij zich. Daarboven op vond de politie op haar logeeradres ook cannabis, GHB en amfetamines.

Imanuelle Grives werd in Antwerpen veroordeeld voor het dealen en bezitten van drugs. Ze kreeg hiervoor twee jaar celstraf, waarvan een voorwaardelijk, en 8000 euro boete.

Meer DenD