Imanuelle uit functie gezet door slecht voorbeeld

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De gevolgen van de arrestatie van Imanuelle Grives zijn voor de actrice niet te overzien. Niet alleen zit ze momenteel nog steeds vast in de Belgische gevangenis, ook is ze tijdelijk uit de kinderserie Spangas geschreven en nu is ze ook al geen ambassadeur meer van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Voorbeeldfunctie

Imanuelle werd vorige week opgepakt op festival Tomorrowland in België. De actrice had verschillende soorten drugs bij zich, en toen later haar verblijfplaats werd doorzocht werden er nog meer verdovende middelen gevonden. Zelf beweert ze dat ze zich voorbereidde op een rol, maar uit alle commotie rondom de arrestatie blijkt dat maar weinigen haar geloven.

Het lijkt erop dat ook het Jeugdfonds Sport & Cultuur twijfelt aan haar verhaal, want Imanuelle is niet langer ambassadeur van het fonds. ,,Wij zijn een jeugdfonds voor kinderen die vaak ook te maken hebben met armoede, dat is een kwetsbare doelgroep. Onze ambassadeurs hebben dan ook een voorbeeldfunctie en de associatie met drugs past niet bij onze organisatie”, meldt het fonds aan Shownieuws.

Naast het Jeugdfonds is Imanuelle ook ambassadeur voor het KNCV Tuberculosefonds. Shownieuws heeft geprobeerd te achterhalen of ook haar functie daar ophoudt, maar daar wil het fonds niets over zeggen.

Straf

Of Imanuelle straf krijgt en welke dat dan is, is nog niet bekend. Vorige week heeft de Raadkamer besloten Imanuelle langer in voorarrest te blijven en af te wachten tot haar proces. Haar advocate liet weten dat Imanuelle dit besluit niet aan gaat vechten en dus nog minstens vier weken vast zit.

Tags

AMBASSADEURANTWERPENBELGIEDRUGSIMANUELLE GRIVESTOMORROWLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie