Imca Marina (78) droomt van Expeditie Robinson

Imca Marina
Door: Tanja Brouwer
16-02-2020

Imca Marina is over anderhalf jaar maar liefst tachtig jaar oud, maar toch ziet ze zichzelf nog wel meedoen als kandidaat in een bekend televisieprogramma. Met grote bewondering keek zij naar Corry Konings (68) die in Expeditie Robinson liet zien dat ze mee kan komen met de jonkies.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘RTL kan me bellen’

Met haar gezondheid gaat het goed, zegt de zangeres zelf tegen weekblad Weekend. ,,Het gaat fantastisch, ik voel me goed. Ik ben druk aan het werk.” Nu ze zich goed voelt denkt ze eraan om net zoals Corry het avontuur aan te gaan, want ze vond het erg bewonderenswaardig was haar collega deed. ,,Ze komt binnenkort in mijn nieuwe huis op bezoek en dan gaan we het vast nog hebben over hoe ze het destijds heeft beleefd.” Als die verhalen een beetje positief zijn, wil Imca ook meedoen met het programma. Een aantal jaar geleden heeft ze een heupoperatie gehad en sloeg ze veel af, maar nu het goed gaat kan ze eindelijk ‘ja’ zeggen. ,,Dus afhankelijk van de omstandigheden waarin ik mij hier bevind, kan RTL mij bellen. En dan moet ik erover nadenken. Ja, ik denk dat ik het wel aan zou kunnen om mee te doen aan Expeditie Robinson.”

In bikini op tv

Deelnemen aan Expeditie Robinson betekent niet alleen honger lijden en uitdagende proeven doen. Ook laten kandidaten letterlijk veel van zichzelf zien. Ze lopen namelijk bijna altijd in bikini en zwembroek rond. Gelukkig heeft Imca daar geen problemen mee. ,,Ik zou dan wel net als Corry even een dunne doek eroverheen doen. Verder voel ik mij er prima bij.”

 

Meer DenD