Drugszaak Imanuelle Grives over twee weken hervat

Door: DitjesDatjes
05-09-2019

Op 19 september is het zover. Imanuelle Grives moet dan voor het eerst voor de rechter verschijnen. Ze zal niet alleen zijn. Ook met twee Amerikaanse medeverdachten. De zaak over drugshandel op het Belgische festival Tomorrowland zal nog niet inhoudelijk worden behandel. Over twee weken is eerst de pro-formazitting.

Een ‘lading’ aan drugs

De actrice werd aangehouden op 21 juli en wordt sindsdien verdacht van drugshandel. Het Openbaar Ministerie beweest dat zij tijdens het festival verschillende soorten harddrugs in haar bezit had. Van cocaïne, ketamine, MDMA tot xtc-pillen. Daarna werd in haar AirBnB-woning nog véél meer drugs gevonden. Cannabis, GHB én ook nog eens amfetamine.

Bekend

Grives heeft toegegeven drugs gehandeld te hebben maar heeft hier wel een reden voor. Dit zou namelijk als voorbereiding zijn voor haar nieuwe rol in de film Suriname. Daar kan het OM niets mee en wordt dus verdacht van drugshandel.

Overgedragen aan Antwerpen

Op 26 augustus kreeg Immanuelle te horen dat ze langer in voorlopige hechtenis moet blijven. Het gehele onderzoek is namelijk afgerond en overgedragen aan de rechtbank van Antwerpen. Wanneer dit proces zal plaatsvinden is tot zover nog onbekend.

De andere medeverdachten, de twee Amerikaanse vrouwen, zouden mogelijk vriendinnen zijn van de actrice.

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen