Imperium Gordon brokkelt af: koffietent nóg eerder dicht

Koffietent van Gordon gaat sluiten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een groot drama voor Gordon: onlangs maakte hij bekend dat hij zijn koffietent Blushing per 1 oktober sluit. Nu blijkt dat hij zijn zaak nóg eerder moet sluiten dan verwacht. ,,We gaan aanstaande zondag al dicht”, zo laat hij weten op Instagram.

Met pijn in zijn hart maakte Gordon onlangs bekend dat hij zijn koffietent Blushing in Blaricum noodgedwongen moet sluiten. Per 1 oktober al, en dat terwijl het personeel van niets weet, liet Patty Brard onlangs weten in Shownieuws.

Nachtmerrie

Maar nu laat Gordon op Instagram weten dat hij genoodzaakt is de deuren nóg eerder te sluiten. ,,We gaan aanstaande zondag al dicht, omdat er echt niemand is om in te roosteren”, schrijft Gordon. ,,Een diepe teleurstelling maar inmiddels zijn mijn tranen opgedroogd en verlaat ik met opgeheven hoofd mijn zaak.”

Gordon heeft zijn droom en tegelijkertijd ook zijn nachtmerrie in vervulling zien gaan. ,,Het begon als een droom die uitkwam: mijn eigen horecazaak en ook nog in m’n eigen dorp! Ik heb mijn ziel en zaligheid erin gelegd en het werd een doorslaand succes! Nu zijn we acht jaar verder en moet ik noodgedwongen de boel sluiten, omdat er simpelweg geen mensen te vinden zijn om de zaak open te houden.”

Brokkelt imperium af?

Naast Blushing, heeft Gordon ook nog twee andere horecazaken. Van deze drie leek Blushing het meest succesvol te zijn, dus dat uitgerekend die de deuren sluit, roept een hoop vragen op. Blijven de andere horecazaken van Gordon wel bestaan, of brokkelt zijn imperium steeds verder af?

Tags

DRAMAGORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck