Imperium Peter Gillis stort verder in: weg als baas Nederlandse vakantieparken

Imperium Peter ligt aan diggelen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het imperium van Peter Gillis is verder ingestort. Op Instagram laat hij weten dat hij weg is als baas van de Nederlandse Oostappen-vakantieparken. Peter gaat wel door met het beheer van de Belgische parken, die onder een nieuw label doorgaan.

,,Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik en mijn familie volledig stoppen met de exploitatie van de Nederlandse Oostappen Vakantieparken”, laat Peter Gillis weten op Instagram. ,,De ontwikkelingen van de afgelopen tijd hebben mij gedwongen deze moeilijke beslissing te nemen in belang van de medewerkers en gasten.”

Weg als baas

De afgelopen tijd raakte Peter Gillis de horecavergunning op een aantal parken kwijt en werd de exploitatievergunning op Prinsenmeer niet verleend. ,,Deze ontwikkelingen zijn voor hem de aanleiding geweest om noodgedwongen een oplossing te zoeken, in het belang van de medewerkers en de gasten”, luidt een verklaring op de website van Peter. ,,De pijnlijke oplossing is gebleken om volledig afstand te nemen van de exploitatie. Gillis blijft wel eigenaar van het onroerend goed op alle parken.”

Vakantieparken

De parken in Nederland blijven actief onder de naam Oostappen Vakantieparken. Voor het komende vakantieseizoen neemt een nieuw team het management over. De familie Gillis heeft vanaf nu niets meer te maken met de Nederlandse parken.

Momenteel is Gillis druk met het filmen van het huidige seizoen van Massa is Kassa. Of dit nieuws invloed heeft op zijn realityserie is niet duidelijk.

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck