‘Imperium Sylvie Meis op instorten’

Door: Tanja Brouwer
30-04-2020

Het gaat niet goed met de zaken van Sylvie Meis. Dat was al enige tijd bekend, want ze is afgelopen maanden veel klussen kwijtgeraakt. Maar nu wordt pas bekend hoe slecht het eigenlijk gaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Kredietverhoging’

Door de coronacrisis worden alle evenementen, bijeenkomsten en veel opnames van televisieprogramma’s geschrapt, en dat zijn net haar bronnen van inkomsten. Maar al voordat de crisis uitbrak zat Sylvie zo erg in financiële nood dat ze een kredietverhoging aanvroeg en kreeg. Dat is tenminste te lezen op de Duitse website Companyhouse. Het ziet ernaar uit dat Sylvie momenteel dus bijna geen inkomsten meer heeft en in het rood komt te staan omdat haar vaste lasten wel gewoon doorlopen.

Om toch nog brood op de plank te hebben maakt Sylvie veel reclame op Instagram. Ze post bijna geen ‘normale’ foto meer, want het lijkt bijna altijd een betaald partnerschap te zijn met een bedrijf. Zo promoot ze gezonde ontbijtgranen, sandalen, make-up en zelfs brillen. Zal het geld wat ze daarmee verdient genoeg zijn om haar hoofd komende tijd boven water te houden en haar vaste lasten te blijven betalen?

Meer DenD