In de hoofdrol: Bas Smit & Nicolette van Dam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Amsterdamse Zomerconcerten waren vorig jaar een heus BN’er-drama met woeste bezoekers en een drooggevallen rosébar. Maar daar zijn ze weer, ondernemersduo Bas Smit en Nicolette van Dam, met een gewaagde herkansing (op eigen risico!).

Bijspijkercursus

Bas Smit staat bekend om zijn smile en gouden touch. Met zijn vingers in zoveel verschillende potten, van vastgoed tot wijnen, van padelsport tot videowens- kaarten, weet hij altijd wel een graantje mee te pikken. Maar als het gaat om het organiseren van evenementen, kan hij wel een bijspijkercursus gebruiken.

Ondanks alle ellende van vorig zomer knallen Bas en zijn partner Nicolette gewoon door. Op 7 en 8 juli maakt hun feest een comeback, met optredens van artiesten als Tino Martin, Rolf Sanchez, Jan Smit, René Froger en OG3NE. Voor de waaghalzen die een uitdaging niet schuwen en
bereid zijn een dorstige keel op de koop toe te nemen.

Foto Thailand

Op sociale media probeerde het echtpaar Smit een avontuurlijke reizigersvibe in Thailand neer te zetten, alsof ze diep in de onontdekte jungle vertoefden. In werkelijkheid genoten ze van een luxueus vijfsterrenresort. Een opvallende foto toonde Bas  breed lachend naar de camera, gekleed in een regenboogbroek, bij een tempel.  Dit leidde tot een stortvloed van kritiek: „Deze familie denkt dat ze zich in Disneyland bevindt.” En: „Voor dit soort poseurs is is er een speciale plek in de hel.”

Opvallende uitspraken Nicolette

„Bas kan ook gewoon moe op de bank liggen en niets zeggen.”

„Wij hebben ook onze sores, net als iedereen. Ik ben alleen niet iemand die meteen de vuile was gaat buitenhangen.”

Opvallende uitspraken Bas

„Ja, die zaterdag ging het even helemaal mis bij de horeca. Dan sta je natuurlijk op scherp om dit jaar een klapper te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zijn roseetje ijskoud heeft binnen een paar minuten.”

„Die telefoon levert mij echt een shitload of money op, want ons bereik is enorm. Lachen, toch?”

„Ik hoef echt geen Ferrari of te racen in een Lamborghini. Ik geef liever geld weg.”

Tags

BAS SMITNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck