In de hoofdrol: Rode kaart voor Beckham?

Rode kaart voor David?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Netflix-documentaire Beckham breekt records. Niet in de laatste plaats omdat Victoria en David na twintig jaar eindelijk praten over zijn welles-nietes maîtresse Rebecca Loos. Maar is het een finale onthulling of een meedogenloze afrekening? 

Losbandige Loos

,,Hij was een geweldige, genereuze minnaar.” Met deze woorden stookte Rebecca Loos in 2004 vuur in het Beckham-huwelijk. Het bracht haar zowel roem als haat. Nu staat ze, tegen wil en dank, opnieuw in de schijnwerpers. Zonder direct naar de affaire te verwijzen of schuld toe te geven zegt David in zijn docu dat de tabloidverhalen over de affaire hem ‘elke dag ziek maakten’. 

Rebecca (47) reageerde verbolgen op de serie en deelt een rode kaart uit aan David: ,,Het ergste deel voor mij is dat hij zegt dat hij het vreselijk vond zijn vrouw te zien lijden. Dat zit me dwars. Want hij is degene die dat lijden heeft veroorzaakt.” Rebecca woont tegenwoordig in Noorwegen, heeft een gezin en werkt als medisch assistent en yogalerares. 

Beckham-test 

David en Victoria gaan viraal op TikTok met ‘Islands in the Stream’. Dit oude nummer van Dolly Parton en Kenny Rogers is plotseling weer hip, allemaal dankzij de schattige dansmoves van de Beckhams in hun serie. Nu proberen andere TikTokkers hun partners ook te laten dansen volgens de ‘Beckham-test’. 

Dit zegt Rebecca Loos over de Beckhams

Over David: ,,Ik weet iets over hem. Over een intiem onderdeel van zijn lichaam. Enkel vrouwen die seks met hem hebben gehad, kunnen dat volgens mij weten.”

Over Victoria: ,,Ze was een zeer kille, harde, niet-lachende vrouw achter de schermen.” 

Tegen David: ,,Stop met slachtoffer spelen!” En: ,,De verhalen zijn misschien wel verschrikkelijk, maar ze zijn wel waar.” 

Victoria en David in hun eigen woorden

Victoria (2004): ,,Dit meisje probeert David in de val te lokken. Ze stuurde hem voortdurend ranzige sms’jes, maar hij heeft er nooit op geantwoord.”  

David (2004): ,,Ik ben heel gelukkig getrouwd, ik heb een fantastische vrouw en twee heel bijzondere kinderen. Daar komt niemand tussen.” 

David in de docu over hun huwelijkscrisis: ,,Victoria is alles voor me, en om haar te zien lijden was heel moeilijk.” 

Victoria: ,,Haatte ik David? Ja, dat deed ik, om eerlijk te zijn.” 

David op de Netflix-premiere: ,,Ik heb nog nooit zo in detail gesproken over de moeilijke periodes”  

Tags

DAVID BECKHAMVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck