In deze bijzondere afkickkliniek zit Gordon

Gordon is op vrijwillige basis naar een afkickkliniek gegaan om van zijn drugsverslaving af te komen. Dat maakte de presentator via Instagram bekend. Natuurlijk doet hij dat niet in de eerste de beste kliniek. Hij zit namelijk momenteel in het White River Manor in Zuid-Afrika, en daar wordt de presentator flink in de watten gelegd.

Luxe

Wie de site bekijkt leest meteen dat het White River Manor vijf sterren heeft en dat het verblijven in de kliniek een ‘world-class expierence’ is. Alle cliënten hebben een privéverblijf met twee wastafels, een ligbad en een luxe tweepersoonsbed. Sommige verblijven hebben een eigen tuintje, een open haard en buiten zelfs een zwembad. De gasten kunnen zich laten masseren, naar het natuurreservoir Krugel National Park, golfen en zelfs paardrijden.
Natuurlijk zitten de gasten voor een reden in het White River Manor, namelijk om af te kicken. Op de website staat dat er een variatie aan behandelingen wordt aangekomen, waaronder mindfullnes, muziektherapie, EMDR en gesprekken met psychologen en psychiaters.

Zaken

Niet alleen door de luxe is dit een bijzondere afkickkliniek, want je hoeft niet zoals bij de meeste klinieken je telefoon in te leveren en tijdelijk het contact met je omgeving op een laag pitje te zetten. Voor Gordon is dat ideaal. Op deze manier kan hij zijn koffie- en burgerzaken blijven aansturen en zich tegelijkertijd focussen op zijn herstel.

Prijskaartje

Aan dit alles zit een behoorlijk prijskaartje. Het goedkoopste arrangement kost volgens weekblad Story namelijk 7.152,50 euro voor 28 dagen. Om de all-inclusief ervaring te hebben betaal je 11.650,92 euro per 28 dagen. Een verblijf mag hooguit 120 dagen duren.